Aktuaľnosť problemy motivacii v inojazyčnom obrazovanii - Matytcina, Marina
Úloha motivácie ako základného princípu pri učení sa cudzích jazykov. Zdôraznenie úlohy motivácie v metodológii výučby cudzích jazykov a potreba jej udržania počas procesu výučby.