Učebnica a mediálny text ako didaktické prostriedky - Kunovská, Ingrid, 1976-
Učebnice vo vzdelávacom procese. Tri základné funkcie učebnice. Mediálne texty vo vzdelávacom procese. Kvalitná a zaujímavá forma sprostredkovávania jazykových poznatkov a kompetencií.