OSCE on Frozen Ground - Báňaiová, Klaudia
Dopad zamrznutých konfliktov na bezpečnosť v Európe. Snahy Organizácie pre bezpečnosť a spoluprácu v Európe o vyriešenie týchto konfliktov. Popis stavu týchto konfliktov v post-sovietskom priestore.