<The> Influence of Institutional Factors on Economic Growth - Hudec, Martin
Interakcia medzi hospodárskym rastom a ekonomickým cyklom. Ekonomický cyklus a význam dlhodobého rastu. Vzťah medzi finančným a hospodárskym rastom. Rôzne pohľady na rast reálneho produktu. Hospodársky rozvoj a inštitúcie. Demokracia, politická stabilita a rast ekonomiky.