<The> European Union and the Souvereignity of Member State - Zjarová, Andrea
Stručná história integrácie Európskej únie. Nadnárodnosť a suverenita členský štátov. Zásada lojality v Európskej únii. Rozdelenie právomocí. Priorita práva Európskej únie nad národným právom. Občianstvo Európskej únie.