Interkultúrny prístup v didaktike cudzích jazykov - Paté, Magdaléna, 1980-
Metodické koncepcie vo výučbe cudzích jazykov. Komunikatívny a interkultúrny prístup v didaktike cudzích jazykov. Základné princípy interkultúrnej didaktiky cudzích jazykov v odbore nemčina ako cudzí jazyk.