Inovácie ako zdroj ekonomických cyklov - Spišáková, Emília, 1983-
Problematika inovácií, ktoré sú základom striedania ekonomických cyklov. Stručné rozdelenie cyklov z časového hľadiska, pohľad Schumpetera na ekonomický cyklus a jeho členenie najdlhšej Kondratievovej vlny. Charakteristika technologicko – inovačnej politiky a jej jednotlive vývojové etapy.