From Embedded to Uncompromising Neoliberalism: Competitiveness Policies and European Union Interscalar Relations in the Case of Greece - Souliotis, Nicos
Politika konkurencieschopnosti a vláda v Európskej únii, jej všeobecné charakteristiky. Prijatie konkurencieschopnosti a programu súdržnosti v Grécku. Neoliberálna politika a jej prehlbovavanie. Výpomocný program a dynamika medzirezortných vzťahov.