Staging a 'Chinatown' in Berlin: The Role of City Branding in the Urban Governance of Ethnic diversity - Schmiz, Antonie
Etnokultúrna rozmanitosť sa čoraz viac považuje za aktívum, ktoré vedie k budovaniu značky migrantov. Tieto aglomerácie obchodov, kaviarní a reštaurácií poskytujú miesto pre voľný čas a spotrebu pre kozmopolitných urbanistov. Sledovanie prechodu Berlína z reaktívneho na proaktívny prístup v marketingu etnokultúrnej rozmanitosti. Vízia centra ako miesta kultúrneho a obchodého života verzus nemecké zákony.