Europe of Multiple Flows: Contested Discursive Integration in Trans-European Transport Infrastructure Policy-making - García Mejuto, Diego
V tomto dokumente sa skúma, do akej miery je diskurzívna integrácia súčasťou európskeho integračného procesu, a to zameraním sa na rozvoj transeurópskych sietí dopravnej infraštruktúry.