An Introduction to Islamic Finance and Its Potential - Kašťáková, Elena, 1974-
Preskúmanie možných vyhliadok islamských financií vnútri globálneho finančného systému. Poskytnutie teoretického základu pre hlavné zásady islamských financií, ktoré predstavujú rámec fungovania tohto priemyslu.