Implementation of thr EU GDPR Directive on Information Security in Comunication and Information Systems in the Slovak Republic - Beláňová, Benita, 1973-
Dopad Zákona o ochrane osobných údajov na malé a stredné podniky na Slovensku počas desiatich rokov. Vplyv GDPR, novej smernice EU. Základné pravidlá fungovania informačnej bezpečnosti.