Analysing the ‘Migrant Work Ethic’ – Comparing Managers’ Perceptions of Local Workers and Central and Eastern European Migrants in the United Kingdom - Hopkins, Benjamin
Expanzia pracových síl z centrálnej a východnej Európy od roku 2004 do Veľkej Británie ako novodobý fenomén. Porovnanie migrujúcich a miestnych pracovníkov v regiónoch s nízkou nezamestnanosťou z pohľadu vedúcich pracovníkov. Zistené nedostatky a zároveň pozitívne pracovné vlastnosti migrantov.