Vojenský slovník v komunikácii pravicových extrémistov - Štefančík, Radoslav, 1976-
Vojenský slovník v komunikácii ĽSNS (Ľudová strana naše Slovensko). Militantný slovník pravicových extrémistov. Kreslené alebo číselné neonacistické symboly. Snaha vyvolať dojem, že existujúca situácia je veľmi zlá, že politici z tzv. demokratického stredu nereprezentujú vôľu ľudu.