<The> Effect of Real Effective Exchange Rate on Bilateral Trade between China and the EU - Baláž, Peter
Popis súčasných trendov v bilaterálnom obchode medzi Čínou a EU. Testovanie, ako je obchod ovplyvnený výmenným kurzom. Použitie ARDL testu a ECM modelu.