Choice Architecture in Healthy Consumption Behaviour - Lesáková, Dagmar, 1949-
Zhodnotenie rôznych prístupov, ktoré sa prostredníctvom rôznych metód používajú na podporu zmeny zdravotného správania. Informatívne kampane ako účinný prostriedok na zmenu povedomia pri zmene zdravého štýlu života. Nepriame environmentálne vplyvy na zdravotné správanie. Priame, moderované vplyvy na zdravotné správanie.