Iran´s International Position and Its Relations with the EU (SR) in the Context of the Awakening New Silk Road - Borovská, Zuzana
Výskum rozvoja obchodných vzťahov Iránu s EU (SR) a dopad súčasnej politickej situácie na tieto vzťahy. Vplyv novej železnice medzi Čínou a Európou na intenzitu ich obchodu. Použitie matematicko-štatistických metód.