Analysis of Swedish Socio-Economic Model in the Context of International Development - Horváth, Martin
Analýza sociálno-ekonomického rozvoja Švédska. Zhodnotenie rizík tohoto vývoja v kontexte medzinárodného rozvoja a návrh preventívnych opatrení na ich zníženie.