Development of Foreign Trade Relations between Kazakhstan and the EU under the Influence of Geopolitical Changes - Kašťáková, Elena, 1974-
Skúmanie pozície Kazachstanu v zahraničnom obchode EÚ. Analýza rozvoja v posledných rokoch na báze Indexu obchodnej intenzity. Náčrt budúceho vývoja v rámci geopolitického vývoja.