<The> Impact of Consumer Behavior on Healthy Lifestyle and Disease Prevention - Klepochová, Dagmar, 1968-
Ozrejmenie špecifík spotrebiteľského správania mladých ľudí v súvislosti so zdravým životným štýlom a preveciou chorôb. Preferencie spotrebiteľov pri nákupe potravín a farmaceutických produktov.