Demand for Business Services in the Visegrad Group Countries and It´s factors of Development. Focus on Slovakia - Kubičková, Viera, 1970-
Kvantitatívna analýza obchodných služieb v krajinách Vyšehradskej skupiny. Identifikácia vplyvu vybraných faktorov na slovenskú ekonomiku. Porovnanie tempa rastu podnikateľských služieb krajín V4.