Granting License to Perform the Activities of a Supplementary Pension Asset Management Company in Slovakia and the Pension Funds Company in Austria - Slezáková, Andrea, 1980-
Príspevok sa zameriava na legislatívu upravujúcu proces udeľovania licencie na výkon činností doplnkovej dôchodkovej spoločnosti na Slovensku av dôchodkových fondoch v Rakúsku. Rakúska právna regulácia a jej porovnanie s právnou reguláciou na Slovensku. Súhrn vedomostí o najdôležitejších prvkoch regulácie pri udeľovaní licencie. Súčastný stav regulácie v oboch krajinách.