Model of Sustainable Tourism in Slovakia - Markovičová, Laura
Definícia trvalo udržateľného cestovného ruchu, jeho dimenzie. Modely tvralo udržateľného cestovného ruchu na Slovensku. Účinky faktorov udržateľnosti cestovného ruchu v destináciách.