Justice in Remuneration - Achenbach, Peter, 1960-
Hľadanie spravodlivého modelu odmeňovania manažérov cez kritéria etických teórií - kantiatizmus, kontraktizmus, etika cností a utilitarizmus. Kvantifikácia vyhlásení vyplývajúcich z týchto teórií a návrh odmeňovania, ktorý je možné pokladať za spravodlivý.