Relationship Between the Product Delivery Process and Customer Satisfaction in Creative Industries: The Case Study of the Software Company - Barteková, Mária, 1992-
Analýza vzťahu medzi spokojnosťou zákazníkov a profitabilitou softvérovej spoločnosti. Analýza ukazuje pozitívny vzťah medzi skrátením procesu dodania produktu a spokojnosťou zákazníka, čo vedie k celkovému zvýšeniu príjmov.