<The> Impact of the Minimum Wage Level on the Management of Human Resources in the Enterprise - Deáková, Stanislava, 1974-
Poukázanie na vplyv minimálnej mzdy na tvorbu efektívneho systému odmeňovania v podniku a úrovne mzdových nákladov. Hodnotenie vplyvu výšky minimálnej mzdy v podnikovej praxi.