Human Capital Investment as a Previous for Economic Growth - Foltínová, Ľubica, 1975-
Vplyv ľudského kapitálu na ekonomický rast. Poznatky z výskumu vplyvu faktora ľudského kapitálu na ekonomický rast. Investície do ľudského kapitálu. Formy investovania do ľudského kapitálu. Ľudský kapitál a investície do vzdelávania. Správa Európskej komisie o Slovensku.