Actual Trends in the Managerial Accounting of Enterprise Sustainable Development - Dubcová, Gabriela, 1968-
Základné princípy, definícia a klasifikácia zodpovednosti spoločností na trvalo udržateľnom rozvoji. Ciele a úlohy manažmentu. Legislatíva EÚ a Slovenska v tejto oblasti.