Trendy v oblasti lidského kapitálu 2019 - Šimák, Pavel
Prieskum firmy Deloitte, na ktorom sa zúčastnilo 119 krajín vrátane Českej republiky. Umelá inteligencia, automatizácia, kognitívne technológie, robotika, cloud - súčasti dnešnej doby. Kľúčové požiadavky zamestnancov v súčasnosti. Ľudský prístup a zmysluplná práca ako hlavné faktory zamestnaneckej skúsenosti. Leadership 21. storočia a výkon organizácie ako tímový šport. Mobilita talentov. Získavanie talentov. Význam HR cloudu.