Strategical Creation of Clusters through Support of Small and Medium Enterprises - Gajdová, Denisa, 1977-
Spájanie malých a stredných podnikov ako predpoklad regionálneho rozvoja regiónov. Prínosy klastrov v oblasti inovácií. Prínosy klastrov pre rozvoj malých a stredných podnikov v Slovenskej republike. Typológia nástrojov na podporu inovačných sietí vrátane príkladov. Dôvody kooperácie MSP. Výhody a nevýhody plynúce z klastrovania.