Price as an Analytical Tools for Creation Microeconomic Equilibrium in the Market of Imperfect Competition - Fendeková, Eleonora, 1952-
Skúmanie rovnovážnych podmienok na trhu nedokonalej konkurencie. Existencia monopolov a úloha regulácie. Analýza efektívnosti schém na monopolnú cenovú reguláciu.