Analytical Processes and Pricing Methods of Controlled Transactions - Harumová, Anna, 1955-
Stav riešenej problematiky doma a v zahraničí. Zákonom definované prepojenie závislých osôb. Základné pravidlá transferového oceňovania. Metódy transferového oceňovania a ich teoretické východiská. Využitie analýzy porovnateľnosti pri transferovom oceňovaní. Proces analýzy porovnateľnosti pri transferovom oceňovaní. Model analýzy porovnateľnosti ,, Best – Practice – Model.“ Funkčná a riziková analýza pri transferovom oceňovaní.