Family Business Under Oligopolistic Conditions - Jakubová, Zuzana, 1994-
Špecifické znaky, silné a slabé stránky rodinných podnikov. Skúmanie rodinného podniku v oblasti drogérie. Porovnanie s ostatnými členmi trhu.