Evaluating the Marketing Performance of Businesses in Relation to Innovation - Hrušovská, Dana, 1964-
Inovácie hybnou silou podniku. Prístupy, metódy a spôsoby merania inovačnej výkonnosti podnikov. Výskumný dizajn. Počet podnikov zisťujúcich význam zisťovania počtu nových produktov v podnikoch v SR. Počet podnikov zisťujúcich spôsob hodnotenia pri zisťovaní počtu nových produktov v podnikoch v SR.