Selected Aspects in Consumer Protection - Kissová, Jana, 1979-
Spotrebiteľská politika EÚ v oblasti ochrany spotrebiteľa. Analýza vybraných aspektov ochrany spotrebiteľa, napr. legislatívy, vzdelávania, kompetentných štúdií.