Economic Analysis of Mergers of Business Entities of the Creative Industries - Kovalev, Andrej
Ekonomická analýza fúzií podnikateľských subjektov a zhodnotenie modelového zlúčenia dvoch spoločností z kreatívneho priemyslu. Návrh fúzie spoločností na základe pomeru akcií.