Minulosť a budúcnosť kontrolovania v manažmente - Mišúnová Hudáková, Ivana, 1976-
Kontrola nás sprevádza celý život a len málokedy sa jej môžeme vyhnúť. Každý z nás sa vo svojom živote stretne s mnohými kontrolami, ktoré preveria určitý aspekt jeho stavu alebo napredovania. Hoci v nás neraz vyvoláva nepríjemné pocity, viacerí z nás si uvedomujú, že kontrola nám pomáha rásť, poučiť sa z vlastných chýb alebo nám poskytuje záchrannú sieť, aby nedošlo k skutočným stratám. Kontrolovanie, i napriek svojmu slabšiemu preskúmaniu, má za sebou úctyhodnú históriu. Poukázanie na historické aspekty kontrolovania a na jeho budúcnosť.