Decision on Price in the Commoditization Process - Kufelová, Iveta, 1970-
Vysvetlenie javu komoditizácie. Vplyv komoditizácie na procesy rozhodovania o cene. Efektívnosť poskytovania zliav a inovácie v oblasti hodnoty.