Economy and Ethics in an Enterprise - A Contradiction? - Sievers, Georg, 1967-
Diskusia, či sú postoje k modernému trhovému hospodárstvu zlúčiteľné s etickými hodnotami. Analýza hospodárskej súťaže ako predpokladu pre efektívne rozdelenie výrobných faktorov. Etika ako základná požiadavka pre prosperujúcu ekonomiku.