Creative Industry - New Opportunities for the Slovak Economy - Tóth, Miroslav, 1961-
Vysvetlenie pojmov kreatívna ekonomiky a kreatívny priemysel. Skúmanie vzájomného vzťahu pojmov kreatívna ekonomika, kreatívny priemysel a kultúrny priemysel. Ich postavenie v národnom hospodárstve, prínosy pre budúci rast ekonomiky.