Facing Forwards, Looking Backwards: Coming to Terms With Continuing Uneven Development in Europe - Hudson, Ray
Pohľad autora na budúcnosť EÚ (rozpad Eurozóny, pád Eura, nerovnosti v životných podmienkach). Snaha o zistenie príčin, ktoré negatívne ovplyvňujú ekonomický a politický vývoj v EÚ.