Financovanie športu obcami z hľadiska štátnej pomoci - Tekeli, Jozef
Základné náležitosti, ktoré podmieňujú rozhodovanie v rámci pravidiel štátnej pomoci v oblasti športu. Základný rámec, ktorý musí byť prítomný, aby sa o štátnej pomoci v oblasti športu dalo uvažovať. Rozdiel medzi amatérskymi a profesionálnymi klubmi z hľadiska výkonu hospodárskej činnosti.