Povinnosti zamestnávateľa, ak zamestnáva zamestnancov - Lipovská Lišková, Ľudmila
Povinné úvodné školenie o bezpečnosti a ochrane zdravia a o ochrane pred požiarmi. Povinnosť dodržiavať zákon o minimálnej mzde. Zabezpečenie stravovania pre zamestnancov. Povinnosti zamestnávateľa voči daňovému úradu, sociálnej poisťovni a zdravotnej poisťovni. Povinnosť vytvárať podmienky na dodržiavanie bezpečnosti a ochrany zdravia zamestnancov. Ochrana osobných údajov.