Prídavok na dieťa - Tináková, Eva, 1982-
Úplné znenie zákona č. 600/2003 Z. z. o prídavku na dieťa a o zmene a doplnení zákona č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení v znení neskorších zákonov. Komentár k paragrafom.