Průzkum: Sociální sítě v HR marketingu a recruitmentu - Kazdová, Alena
Prieskum poradenskej spoločnosti Grant Thornton medzi HR profesionálmi vo firmách v ČR. Cieľ prieskumu - zistiť, akým spôsobom HR profesionáli využívajú sociálne médiá, čo na nich komunikujú a čo im to prináša. Osem úskalí využívania sociálnych sietí pre HR marketing.