Armáda je atraktivní a spolehlivý zaměstnavatel - Kazdová, Alena
Lenka Šmerdová je prvou a zatiaľ jedinou ženou v Českej republike, ktorá nosí generálske výložky. Je brigádnou generálkou a poradkyňou náčelníka Generálneho štábu Armády ČR pre ľudské zdroje a genderovú problematiku. Zaujímavý rozhovor o armáde ako zamestnávateľovi, o práci v armáde, o benefitoch, o výbere uchádzačov o členstvo v armáde, o disciplíne mladej generácie.