Aktuálne problémy na trhu práce v SR - Burian, Lukáš
Národná politika zamestnanosti v Slovenskej republike. Aktuálne výzvy na trhu práce v SR. Štruktúra uchádzačov o zamestnanie podľa najvyššie dosiahnutého vzdelania v SR (stav ku koncu septembra 2018). Štruktúra uchádzačov o zamestnanie podľa doby trvania nezamestnanosti v SR. Vnútroštátna migrácia za prácou - okresy chudoby. Migračné saldo podľa krajov v rokoch 2007, 2012, 2017. Migrácia mimo územia SR - únik mozgov.