Solutions for a Smart Urban Environment Air Quality, Transport and Energy Systems: Knowledge from Helsinki and Lessons to Be Learned for Bratislava - Baculáková, Kristína, 1988-
Inteligentné životné prostredie, ako základný element inteligentných mestských konceptov. Základné parametre a kvalita vzduchu v Bratislave a Helsinkách. Inteligentné riešenia pre životné prostredie v Helsinkách. Postavenie Bratislavy.