Prílev priamych zahraničných investícií do krajín V4 - Darmo, Ľubomír, 1984-
Úloha priamych zahraničných investícií, ako aj veľkosť ich prílevu v krajinách V4 závislá od politických rozhodnutí jednotlivých vlád a procesu transformácie, v ktorej sa jednotlivé ekonomiky krajín V4 nachádzali. Analýza prílevu PZI v jednotlivých krajinách V4 od roku 1993. Porovnanie prílevu PZI do krajín V4.