O klasifikácii definícií - Mikušiak, Marek
Vo filozofii sa výraz „definícia“ používa rozličnými spôsobmi. Systematická logickosémantická klasifikácia definícií. Metodologické požiadavky, ktoré by mali spĺňať používanie termínu „definícia“ v rámci vedeckej klasifikácie.